BMS - Building Management System

Gebouwbeheersystemen vormen de ruggengraat van slimme gebouwen. Het zijn de systemen die zijn opgezet om gebouweigenaren en huurders in staat te stellen de mechanische, elektrische en elektromechanische functies binnen een structuur te bewaken, te onderhouden en te beheren. BMS-implementatie omvat meestal de installatie van sensoren, software, een netwerk en een cloudgebaseerde gegevensopslag. BMS-functies omvatten het beheer van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen, evenals verlichtings-, veiligheids- en veiligheidsoperaties. Maar misschien is de grootste aantrekkingskracht van een gebouwbeheersysteem het bewezen vermogen om het energieverbruik te verlagen en dus geld te besparen.


EMS - Energy Management Solutions

Energy Management Solution zijn oplossingen dat continu het energieverbruik bewaakt en zorgt voor actieve real-time controle om energiekosten te minimaliseren. Het vergemakkelijkt de analyse van het energieverbruik, drill-down analyse, what-if-analyse, debottlenecking, modellering en simulatie die snelle en effectieve strategische besluitvorming mogelijk maken.


Slimme water meters

De watermeetoplossingen zijn gebaseerd op bewezen technologie en vertegenwoordigen de volgende generatie slimme meters.
Er zijn veel slimme technieken beschikbaarom op afstand alles beschikbare infomratie op te vangen of het nu gaat om geavanceerde druk- en of lekkage en een betrokkenheid van de eindgebruikers. We bieden de juiste oplossing voor u als gebouweigenaar of vastgoed organistaie.

Sys2mote levert oplossingen van individuele meters en leessystemen op afstand tot volledig geautomatiseerde serviceoplossingen.